ANNONCE

Undgå juleindbrud – drop facebook-opdateringerne

19. december 2011 08:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Undgå juleindbrud - drop facebook-opdateringerne
Billede mangler

Julen er ikke bare en hyggelig højtid. Det er også en af de aller mest travle arbejdsperioder for indbrudstyve.
 
Derfor advarer flere forsikringsselskaber nu mod, at man bruger facebook-opdateringer i juleferien. Det giver nemlig indbrudstyve et godt arbejdsredskab til at se, hvor de kan gå uforstyrret på arbejde – og hvor de ikke kan.
 
”Rigtig mange af os glæder os til at tage på julebesøg hos familie og venner, men man bør ikke annoncere det på Facebook, så alle og enhver kan se det. Indbrudstyvene bruger alle de metoder, de har til rådighed for at finde ud af, om vi er hjemme, så de har arbejdsro. Det gælder også internettet, der ofte er en direkte kilde til den slags informationer”, lyder det fra Lise Agerley, kommunikationschef i Alka.
 
Udover at droppe facebook-opdateringerne er der også andre ting, man kan gøre, for at minimere risikoen for et besøg af en indbrudstyv.
 
”Når nu du ved, at du skal ud at rejse, så sørg for, at dine naboer tømmer postkassen og måske rydder sne i indkørslen, så det ser ud som om, at du er hjemme. Det kan også betale sig at anskaffe sig en alarm, der kan skræmme tyvene væk samt et tænd- og slukur, der får dit hjem til at se beboet ud”, lyder rådene fra fra Lise Agerley, kommunikationschef i Alka.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu