ANNONCE

Sådan undgår du at blive solskoldet: Her er de bedste tips

18. juni 2017 05:45 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Vi du gerne blive brun og ikke rød?

Vil du gerne undgå at blive solskoldet? Så læs med her.

Ferie er lækkert. Specielt hvis det inkluderer at ligge på en strand eller ude i haven i det gode vejr. Men hvis du ikke er forsigtig, kan det nemt blive en smertefuld ferie uden meget søvn.

De fleste har oplevet at være nødt til at ligge meget stille, for kunne falde i søvn uden for mange smerter efter en lang dag på stranden, hvor man lige glemte solcremen. Men fortvivl ej, hjælpen er her!

Undgå at blive solskoldet

Der er masser af råd til at behandle en solskoldning, men det bedste er helt klart at undgå at blive solskoldet.

Det er nemt at se, at man er blevet solskoldet. Forbrændte områder på kroppen og skallende og rød hud er nogle af de smertefulde tegn.

Men solbadning kan føre til hudskader, som først viser sig på længere sigt. Ifølge hudspecialisterne er det vigtig at bruge en solcreme, hver gang man solbader. Ellers risikerer man at få alt fra pigmentforandringer over rynker til hudkræft.

Hvilken faktor?

Solcremens faktor skal også være langt højere end de fleste tror. Kosmetikfirmaet Vichy har lavet en undersøgelse, der viser at 43 procent af os, ikke ved hvilke solstråler vi skal beskytte os mod. Kun 34 procent ved, at man skal beskytte sig mod både UVA- og UVB-stråler.

Det er også vigtigt at huske på, at selvom solcreme beskytter mod solens skadelige stråler, så er det ikke en fribillet til ubegrænset solbadning.

Hvis du gerne vil undgå at ligne en hummer, så klik igennem galleriet ovenover og få de bedste tips til en god solrig ferie.

Kilde: Jyllands-Posten, Bedre LivsstilSkøn

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu