Undgå ekstra-regning på tusindvis af kroner på din bil

27. november 2018 14:01 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Der er mange ting, man bør og skal have styr på.

Det kan være et lotteri at købe en brugt bil. Du kan købe en bil, der har mange tusind kilometer i sig, som aldrig gør vrøvl og som ikke engang er særlig dyr at servicere.

Du kan også købe en bil, der der står af efter få uger, og som i sidste ende viser sig at blive noget dyrere at eje end først antaget. Som Newsbreak.dk har fortalt, gælder der en række rettigheder for købere af brugte biler, der burde sikre, at det ikke er køberen der kommer til at stå med regningen i ethvert tænkeligt tilfælde, hvor en ny-købt brugt bil dør ud af det blå.

Til gengæld kan, og bør du, forholde dig til en del ting, før du i sidste ende skriver under på en aftale om at købe en brugt bil for på den måde at sikre dig, at bilen faktisk er det, sælgeren siger, den er.

Vigtig viden

Du kan i galleriet til denne artikel få fem uvurdelige råd fra FDM til, hvad det er, du skal forholde dig til, før du køber en brugt bil for at få den bedst mulige købsoplevelse.

Er du til gengæld i den situation, at du har købt en brugt bil, og vil du gerne vide mere om, hvilke rettigheder du faktisk har, så kan du læse mere om det i artiklen “Købere af brugte biler har også rettigheder.” 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu