Ung dødsbilist var ædru

2. marts 2012 18:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ung dødsbilist var ædru
Billede mangler

De havde alle fire været sammen i byen i Roskilde, men der var ingen sprit i blodet hos nogle af unge mænd, som kørte galt i weekenden, og alle mistede livet.
Det viser den promilleerklæring, som Midt- og Vestsjællands Politi fredag eftermiddag har fået i hænde. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.
“Politiet modtaget en promilleerklæring, der viser, at der i forbindelse med uheldet ikke har været tale om hverken spiritus- eller promillekørsel,” lyder det fra chefpolitiinspektør Sten Skovgaard Larsen.
Tidligere på dagen kom det frem, at bilinspektørens beregninger af bilens hastighed viser, at bilen blev ført med en hastighed på 161 km i timen. Tallet er dog behæftet med en vis usikkerhed, der betyder, at den kan svinge med 25 kilometer i timen til hver side.
Selve bilen var i fin stand og havde vinterdæk på, da den forulykkede i solouheldet ved Vor Frue lige uden for Roskilde. Undersøgelsen viser også, at der var rimglat på vejen, da det gik galt for de fire venner natten til søndag, da de kørte hjem fra byen.
Efter undersøgelsen af de unges promille på den fatale aften, oplyser politiet, at den politimæssige undersøgelse er af sagen afsluttet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu