Ung kvinde bundet med gaffertape af brutale røvere

16. marts 2017 12:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et særdeles groft røveri fandt sted onsdag aften.

Ung kvinde bundet med gaffertape af brutale røvere
En 28-årig kvinde blev bundet med gaffertape under et grusomt hjemmerøveri. Modelfoto: Scanpix

Onsdag aften havde en 28-årig kvinde over telefon lavet en eller anden form for aftale om, at en mand skulle besøge hendes lejlighed i Aarhus-forstaden Viby. Det udviklede sig dog til lidt af et mareridt, da det ringede på døren.

Østjyllands Politi oplyser i sin døgnrapport, at der blev ringet på døren til kvindens lejlighed omkring klokken 22.30, men da hun åbnede døren, var der ikke blot én mand.

I stedet brasede tre-fire agressive og råbende personer ind i lejligheden. De råbte ifølge politiet flere gange – på engelsk – “hvor er pengene?”

Som et – særdeles vellykket og brutalt – forsøg på at pacificere den 28-årige kvinde tapede mændene hendes fødder og hænder sammen med gaffertape, og for formentlig at undgå at blive genkendt gav mændene også kvinden tape for øjnene.

Man skulle tro, det var nok grovheder, men politiet meddeler ligeledes, at kvinden blev slået i både ansigt og baghoved.

“Sagen efterforskes, og der kan ikke oplyses yderligere i sagen”, skriver Østjyllands Politi.

Hele det grufulde scenarie udspillede sig for, at de fire mænd kunne slippe af sted med to telefoner og et større beløb kontanter.

Mændene forsvandt fra stedet, og kvinden fik skåret sig selv fri og tilkaldt hjælp.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu