ANNONCE

Ung kvinde knaldet med 165 km/t i mors nye dyt

23. januar 2021 17:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Får bøde og en ubetinget frakendelse af kørekortet

8.000 kroner i bøde samt frakendelse af kørekortet i seks måneder.

Det er straffen til en 25-årig ung kvinde, der i juni sidste år i sin mors spritnye Renault Clio hamrede forbi en fartkontrol med foden tungt plantet på speederen på Busholmvej ved Øster Højst i Sønderjylland. Det skriver jv.dk.

Faktisk blev den unge kvinde blitzet med en fart på 171 km/t, men efter korrektion for usikkerhed, blev farten fastsat til 165 km/t.

Kvinden var på vej fra Middelfart til Tønder for at besøge sin kæreste i den nye bil som hendes mor ikke engang havde været ude at køre i endnu.

Sad og hørte musik

Da sagen forleden blev kørt som en tilståelsessag ved retten i Tønder, forklarede den unge bilist ifølge avisen den voldsomme hastighedsoverskridelse sådan her:

– Jeg ville gerne hjem til min kæreste. Jeg kørte og hørte musik og blev lidt væk i det.

Kun tre dage efter det vilde tur blev den 25-årige kvindes kørekort inddraget. Det betyder, at hun teoretisk allerede nu kan generhverve sit kørekort.

Det er dog kun teoretisk, for på grund af corona-restriktionerne er kørelærerne også lukket ned, og hun må dermed vente til restriktionerne bliver lempet, før hun kan få sit kørekort tilbage.

Opfordring fra dommeren

Dommer Kristin Bergh havde følgende formaning til den unge kvinde, inden hun kunne forlade retssalen:

– Jeg kan kun opfordre til, at du sænker hastigheden fremover, hvis du generhverver kørekortet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu