ANNONCE

Ung kvinde overfaldet i tunnel

22. juli 2020 17:59 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 18-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag overfaldet af to unge mænd.

Ung kvinde overfaldet i tunnel
En 18-årig kvinde blev overfaldet af to unge mænd i en tunnel under Køge S-station. Foto: Mogens Flindt/Nf-Nf/Ritzau Scanpix/ Arkiv

En 18-årig kvinde kontaktede tirsdag eftermiddag Midt- og Vestsjællands Politi, fordi hun cirka klokken 13.50 var blevet overfaldet i tunnellen under sporene ved Køge S-Station.

Den 18-årige blev af et familiemedlem opfordret til at anmelde overfaldet.

Det fremgår af døgnrapporten.

Kvinden havde inden overfaldet kørt med toget med afgang fra Vordingborg klokken 12.57 til Køge. I toget havde hun og flere af de andre passagerer bemærket to unge mænd, der opførte sig højlydt og banket i bordene på toget.

Da hun stod ud af toget på Køge Station, stod de to unge mænd også af. Her begyndte mændene at råbe krænkende og nedsættende ord efter den 18-årige.

De fulgte efter hende, da hun begav sig ned i tunnellen.

Pludselig løb de to unge mænd imod den 18-årige og uddelte slag mod hendes hoved og krop, indtil en ukendt kvinde råbte op. Det fik de to unge mænd til at flygte i retningen af stationspladsen, mens den ukendte kvinde tog sig af den 18-årige.

De to gerningsmænd beskrives på følgende vis:

Gerningsmand A var dansk af udseende, mellem 16 og 19 år gammel, almindelig af kropsbygning og mellem 175 og 180 centimeter høj.

Han var hvid i huden og havde kort, lyst hår. Han var iført en sort hættetrøje, blå jeans og hvide Nike sko.

Gerningsmand B var også dansk af udseende, ligeledes mellem 16 og 19 år gammel, almindelig af kropsbygning og mellem 175 og 180 centimeter høj.

Han var hvid i huden og havde mellemlangt, brunt hår. Han var iført en Tommy Hilfiger bluse, sorte jeans, Adidas Superstar sko i guld.

Begge gerningsmænd talte dansk.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker sagen i et forsøg på at få identificeret de to unge mænd blandt andet ved hjælp af overvågning fra stationen og i S-toget.

Derudover hører de gerne fra vidner, der var i toget fra Vordingborg mod Køge eller personer på Køge Station, der havde bemærket de to unge mænd.

Politiet er også meget interesseret i at høre fra den ukendte kvinde, som hjalp den 18-årige pige efter overfaldet.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu