ANNONCE

Ung kvinde stukket gentagne gange med kniv

11. august 2016 10:45 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 21-årig mand er sigtet for drabsforsøg, efter at han overfaldt sin kæreste onsdag aften.

Ung kvinde stukket gentagne gange med kniv
En 23-årig kvinde blev onsdag aften overfaldet og stukket gentagne ange med en kniv. Foto: Scanpix.

En 23-årig kvinde blev onsdag aften stukket flere gange med en kniv af hendes 21-årige kæreste. Det skriver Fredericia Dagblad. Senioranklager ved Sydøstjyllands Politi, Helle Iversen, har over for avisen fortalt, at man betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Sydøstjyllands Politi bekræfter hændelsen over for Newsbreak.dk, men da der endnu ikke har været grundlovsforhør, er det ikke meget, vagtchef Henrik Dam kan oplyse.

– Jeg kan fortælle, at gerningsmanden er anholdt, og at det er sket i forbindelse med et samlivsforhold, siger Henrik Dam til Newsbreak.dk.

Jalousi-overfald

Ifølge Fredericia Dagblad er de to personer kærester, og omkring 18.30 forsøgte manden, muligvis på grund af jalousi, at slå sin kæreste ihjel med en køkkenkniv. Hun blev stukket i ryggen og på forsiden af kroppen.

Både manden og kvinden slog alarm efter drabsforsøget. Manden gik selv mod politigården og meldte sig selv. Han blev følgeligt anholdt, skriver avisen. En ambulance blev sendt ud til den blødende kvinde, og hun blev straks overført til Odense Universitetshospital, da det viste sig, at ét af stikkene kom meget tæt på hendes hjerte.

– De har opereret på hende flere timer i nat, og hendes tilstand skulle være stabil. Hun er ikke i livsfare længere, oplyser politikommissær ved lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Dagblad.

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu