ANNONCE

Ung mand afsløret af beskeder på sin telefon

1. marts 2021 22:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 22-årig mand er nu dømt i retten

Ung mand afsløret af beskeder på sin telefon
Politiet var på besøg i oktober. Den 22-årige har siddet fængslet lige siden. Genrefoto.

Et kig på beskederne på en 22-årig mands mobiltelefon, og fundet af flere poser med kokain, gav betjente fra Østjyllands Politi den idé, at den unge mand solgte stoffer. Det gav den 22-årige politiet ret i.

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at politiet var taget ud til den 22-årige mors adresse i Viby tilbage i oktober. Politiet havde fået et tip om, at man kunne finde narkotika på stedet, og det holdt altså stik.

Da man derudover fik adgang til den unge mands telefonbeskeder, konfronterede man ham med disse, og det var nok til, at han erkendte, at han havde solgt narkotika. Han blev varetægtsfængslet dagen efter anholdelsen.

Mandens sag var for retten fredag, hvor han blev dømt for, at han over flere omgange havde købt, eller forsøgt at købe, kokain med henblik på videresalg. Politiet skriver, at den unge mand i foråret 2020 forsøgte at købe kokain for 150.000 kroner, uden held. I sidste ende blev manden idømt to år og tre måneders ubetinget fængsel.

– På baggrund af efterforskernes grundige arbejde var der et solidt bevismateriale, og den 22-årige valgte da også at erkende alle forhold. Den dømte har distribueret hård narko gennem en længere periode, og jeg er tilfreds med, at retten idømte ham en længere fængselsstraf, siger senioranklager Jakob Beyer i pressemeddelelsen.

Den unge mand modtog dommen. Han skal forblive varetægtsfængslet, indtil han skal afsone sin dom.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu