Ung mand anholdt efter TV-optræden

4. marts 2018 11:35 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

En betjent sad og så TV, da noget fangede hans opmærksomhed.

Ung mand anholdt efter TV-optræden
En betjent sad og så TV. Det satte gang i de små grå. Arkivfoto.

Ung mand blev 1. marts, sent om aftenen, anholdt og sidenhen sigtet af Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. Sigtelsen lyder på omfattende salg af narko på blandt andet Facebook. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Den unge mand optrådte 1. marts i et program på TV, der netop satte fokus på salg af euforiserende stoffer på sociale medier. Foran tv’et sad en betjent, der så programmet, og han så et eller andet, der fik ham til at forfølge et spor.

Det spor førte til den unge mand, der nu er anholdt. Og det er Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi glad for.

– Vi er meget tilfredse med gårsdagens anholdelse, der foregik som følge af en årvågen betjents gode hukommelse, siger Kim Kliver i pressemeddelelsen.

TV hjalp

Til Ritzau fortæller Kim Kliver, at det var den unge mands optræden i programmet, der fik betjenten til at tænke på “noget,” der sidenhen gjorde, at politiet kom på sporet af manden. Det er uvist, hvor meget narkotika er sigtet for at have solgt. Sikkert er det, at det drejer sig om flere slags.

– Vi har stort fokus på alle former for salg af narko til unge, da vi har erfaring med, hvor alvorlige konsekvenser narkoindtagelse kan have for den unge, siger Kim Kliver i pressemeddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu