ANNONCE

Brager ind i plejehjem – 73-årig fanget i seng

10. januar 2021 06:11 | Af: Ritzau Fokus

20-årig mands bil måtte trækkes ud af en 73-årig plejehjemsbeboers værelse, før hun kunne komme ud af sengen.

Nordjyllands Politi har natten til søndag anholdt en 20-årig mand, efter at han i bil kørte ind i et plejehjem ved Dokkedalvej i Mou cirka 20 kilometer fra Aalborg.

Det oplyser vagtchef Jesper Sørensen søndag morgen.

– Han er i bil kørt gennem en mur og ind i et værelse tilhørende en 73-årig beboer. Hun slap uskadt, men bilen måtte trækkes fri, før hun kunne blive hjulpet ud af sengen, siger Jesper Sørensen.

Flygtede fra stedet

Han fortæller, at den 20-årige mand efter uheldet, der blev anmeldt klokken 01.03, flygtede fra stedet.

– Vi får fat på ham på en adresse ikke så langt fra ulykkesstedet, der tilhører en person, som han har en relation til. Da vi ankommer, har han tydelige skader i ansigtet, siger vagtchefen.

Den 20-årige mand fra Aalborg-området blev efterfølgende sendt til tjek på hospitalet i Aalborg, hvor han stadig ligger til observation. Han er ikke kommet alvorligt til skade.

Har mistanke

Jesper Sørensen oplyser, at politiet har mistanke om, at den unge mand har kørt i påvirket tilstand af enten alkohol eller narkotika.

– Han har fået taget nogle blodprøver, og vi bevogter ham på sygehuset, indtil vi får foretaget en vurdering af, om han skal fremstilles, siger vagtchefen.

Han oplyser, at den 20-årige også er blevet sigtet efter straffelovens paragraf 252 for at forvolde fare for den 73-årige plejehjemsbeboer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu