Ung mand død efter fest

1. juli 2019 14:05 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Efter en fest besvimede en 23-årig mand, der senere blev erklæret død på Rigshospitalet. Politiet undersøger nu dødsårsagen.

Ung mand død efter fest
En 23-årig mand er død efter en fest, hvor han pludselig fik det dårligt. Politiet mistænker nu lattergas, som blev indtaget ved festen, som en mulig grund til mandens dødsfald. Foto: Scanpix

En fest lørdag endte ikke helt så festligt, som gæsterne kunne have ønsket. Omkring klokken halv fem om morgenen får en 23-årig mand det dårligt. Så dårligt at hans venner må yde førstehjælp.

Da han ankommer på Rigshospitalet i en ambulance kan han erklæres død.

Midt- og Vestsjællands Politi blev senere på morgenen underret og undersøger nu, om lattergas kan være medvirkende til dødsfaldet. Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Fik det dårligt

Ved en fest i en lagerbygning på Søndre Molevej fik en 23-årig mand fra Lellinge ved Køge det dårligt og besvimede.

Han venner forsøgte sig med førstehjælp og ringede 112. En ambulance fragtede den 23-årige mand til Rigshospitalet, hvor han kunne erklæres død.

Rigshospitalet underrettede Midt- og Vestsjællands Politi om dødsfaldet.

Undersøger sagen

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger nu den tragiske hændelse nærmere. Mens der også vil blive afholdt et retslægligt ligsyn.

Søndag morgen undersøgte Midt- og Vestsjællands Politi lagerbygningen, hvor festen blev holdt, hvor de fandt tegn på, at der var blevet indtaget lattergas ved festen.

Politiet vil nu undersøge, om lattergas kan være medvirkende til, at den 23-årige mands død.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu