ANNONCE

Ung mand død to uger efter ulykke

12. oktober 2020 19:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Knap to uger efter en ulykke på Fyn er en 25-årig mand død.

Ung mand død to uger efter ulykke
En personbil røg over i modsat vejbane, formoder politiet. Her kolliderede bil med lastbil. Foto: Local Eyes

En 25-årig mand fra Odense er nu død knap to uger efter et frontalt sammenstød med en tankbil. Det oplyser Fyns Politi til Newsbreak.dk mandag. Mandens pårørende er underrettet, får vi at vide.

Se video hos Local Eyes

Ulykken skete den 29. september på Rugårdsvej i Harndrup på Vestfyn. Her kolliderede den unge mand i en personbil med en tankbil, fortalte vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi kort efter selve ulykken.

– Personbilen kører mod vest, og tankvognen kører mod øst. Vi formoder, at bilen af ukendt årsag kommer over i modsat retning, og her rammer de hinanden, siger han.

Der har været en bilinspektør på stedet, som har foretaget sine undersøgelser. Før der findes en sammenfatning, kan politiet ikke komme uheldets årsag nærmere – eller konkludere noget.

– Lastbilchaufføren er uskadt, men manden i personbilen havde nogle problemer med lungerne og fik nogle småskader i ansigtet. Han er kørt på Odense Universitetshospital, men er uden for livsfare, fik Newsbreak.dk at vide den 29. september ved 17-tiden.

Nu viser det sig så, at den 25-årige ikke klarede den.

Sammenstødet blev anmeldt klokken 13.53, men trafikken var spærret i lang tid, fordi tankbilen skulle tømmes for diesel, inden den kunne flyttes.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu