Ung mand dræbt af tog: Lå på skinnerne i timevis

12. april 2019 16:18 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Havarikommsionen har nu færdiggjort undersøgelser af tragisk ulykke.

Video: Local Eyes

Flere mennesker gik forbi uden at bemærke en ung mand, der således lå ved skinnerne på Allerød Station i adskillige timer efter at være blevet kørt ned af et S-tog tidligt om morgenen. Sådan har Havarikommisionen konkluderet i sin rapport om den tragiske dødsulykke.

Se mere video hos Local Eyes.

Lørdag den 10. november stavrede den formentlig berusede 18-årige mand ind på stationen i Allerød. Ved at se videomateriale fra stationen har kommisionen fastslået, at den unge mand dukker op på perronen klokken 05.23.

Efter i en periode at vakle noget usikkert rundt satte han sig ned i den sydlige ende, hvor der står et læskur. Her falder den unge mand efter alt at dømme i søvn. Der passerer både S-tog og flere mennesker, indtil klokken 05.41, hvor en person tilsyneladende forsøger at vække den unge mand.

Det lykkes ikke, men blot to minutter senere rejser han sig op og vælter ned i sporet. Her ligger han – mens flere mennesker færdes på stationen – i næsten et kvarter, inden nok et S-tog kører gennem stationen klokken 05.57. Den unge mand bliver ramt.

Siden er ingen oplysninger om at den unge mand er blevet observeret, før en lokomotivfører synes, at han ser noget, der kan ligne en person. Da er klokken blevet 11.44, og den unge mand har altså ligget der i seks timer.

Havarikommisionen konkluderer i sin rapport, at der er tale om en ulykke, og der bliver således ikke foretaget yderligere sikkerhedsmæssige undersøgelser af den tragiske hændelse.

Nordsjællands Politi bekræftede ved den oprindelige omtale af hændelsen, at den 18-åriges pårørende blev underrettet allerede samme lørdag.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu