Ung mand forsøgt dræbt: Politiet beder om hjælp

10. december 2018 07:26 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Vidner søges til brutal nedskydning.

Politiet har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er foregået, da en 22-årig mand er blevet ramt af flere skud, mens han opholdt sig i en bil på Klosterparkvej ved Rema 1000 i den sjællandske by Kalundborg, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

– Manden blev af ukendte personer afleveret på skadeklinikken på Nørre Allé klokken 19.28. Herfra blev han i ambulance kørt til en skadestue, fortæller vagtchef Boye Rasmussen til Ritzau. Han vil dog ikke uddybe, hvilken skadestue.

Sagen betragtes som forsøg på manddrab, og derfor blev et stort antal betjente sendt til gerningsstedet og Kalundborg som led i efterforskningen. I en pressemeddelelse udsendt søndag aften appellerer politiet dog til, at vidner henvender sig.

Af den simple grund, at der endnu ikke er fundet noget information om de skud, der er affyret, og hvor den eller de, der affyrede dem, flygtede hen. Bilen, som offeret sad i, er blevet fundet af politiet i området.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der har set eller hørt noget til skyderiet i Kalundborg søndag aften klokken cirka 19.25.

– Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt skyderiet er banderelateret, siger Boye Rasmussen til Ritzau.

Den 22-årige er uden for livsfare.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu