ANNONCE

Ung mand forsvundet siden fredag

20. oktober 2019 21:36 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Moderen Betina er dybt bekymret over ikke at have hørt fra sin søn.

I Odense er der i løbet af weekenden forsvundet en ung mand.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det drejer sig om den 19-årige Mark, som ingen har hørt fra siden fredag.

– Vi er bekendt med sagen og på det, som forelægger indtil videre, så har vi intet, der indikerer, at han er selvmordstruet eller at der er sket noget kriminelt, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen til Newsbreak.dk.

Hos Fyns Politi er man opmærksomme på sagen om den 19-årige, som sidst er set i Odense ved Old Irish Pub den 18. oktober 23.15.

– Vi er i kontakt med dem, der søger ham. Det er en sag, som vi følger nøje, forklarer vagtchefen ved Fyns Politi til Newsbreak.dk

Politiet har dog endnu ikke valgt at foretage en offentlig efterlysning af den unge mand, da han selv er myndig og at der ikke umiddelbart er tegn på noget kriminelt.

– Der skal forelægge et eller andet, der gør, at politiet går ud med en offentlig eftersøgning. Indtil videre har vi ikke vurderet, at dette var nødvendigt, siger Anders Furbo Therkelsen.

Bekymret mor

For Marks mor Betina virkede fredag aften ellers som en normal aften, da hun talte med sin søn.

– Jeg snakkede med ham om aftenen fredag, hvor han var glad og skulle i byen. Men pludselig ringer han til mig bundulykkelig og er blevet bestjålet. Både hans kort og telefon er væk, forklarer moderen og fortsætter.

– Om formiddagen lørdag synes jeg, at det er mærkeligt, at jeg ikke har hørt fra ham. Jeg sover nogle timer og tænker, at der hverken er beskeder eller opkald fra ham. Der bliver jeg bekymret. Ingen har haft kontakt til ham, forklarer Betina videre.

Mark bor til daglig i Odense hos et vennepar, som moderen selvsagt vælger at ringe til. Herudover ringer hun til venner og bekendte, som kender Mark, for at høre om de ved noget.

– Jeg valgte at ringe lidt rundt til at starte med, men så laver jeg en efterlysning om lørdagen. Der kommer ikke rigtig noget respons og der er ingen, der har hørt fra ham. Han har aldrig gjort det før, så det er mærkeligt, uddyber Betina og fortsætter.

– Jeg håber, at han kommer hjem, siger hun.

Mark beskrives som 180 centimeter høj, da han forsvandt var han iklædt mørke cowboybukser og en sort Rock Bull-bluse, samt hvide sko.

Hvis man har oplysninger i sagen kan man kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu