ANNONCE

Ung mand har været væk i månedsvis

3. februar 2020 13:02 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Nikolaos Isidoros Theodoridis er ikke set siden 27. november 2019.

Signalet til 19-årige Nikolaos Isidoros Theodoridis’ telefon forsvinder fra en mast i det centrale Nørresundby i de tidlige morgentimer 27. november 2019.

Siden da har den unge græske turist været sporløst forsvundet.

Artiklen fortsætter under videoen

Politiet har tidligere ledt efter manden i området omkring havnen i Nørresundby, og politikommissær Kenneth Rodam fra Nordjyllands Politi vil ikke afvise, at den unge græker kan være afgået ved døden:

– Vi er i hvert fald ikke sikre på, at vi finder ham i live. Men der er så stærk strøm i området omkring havnen, at vi i hvert fald ikke finder ham der, siger Kenneth Rodam mandag til Newsbreak.dk.

Nyt billede bar ikke frugt

Efter at Nordjyllands Politis efterlysning af den unge mand i første ombæring ikke førte et afgørende tip med sig, valgte politiet kort efter årsskiftet at gå ud med et nyt foto af den 19-årige.

Billedet fik politiet fra Nikolaos Isidoros Theodoridis’ bekymrede familie i Grækenland:

– Men man skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er tale om en såkaldt selfie, hvorfor hans ansigtsform kan være lidt anderledes, sagde politikommissær Kenneth Rodam da.

Heller ikke dette har dog ført til et gennembrud i sagen.

Ankom 26. november

Politiet ved med sikkerhed, at han ankom med fly til Aalborg Lufthavn tirsdag 26. november 2019 klokken 23.50.

Herefter fortalte han sin familie, at han var nået frem. Derfra tog han sydpå til Nørresundby, hvor alle spor efter den unge mand snart forsvinder. Det har Kenneth Rodam tidligere fortalt Newsbreak.dk:

– Alt hvad der hedder signal til telefon forsvinder kort tid efter hans ankomst. Der er han i det centrale Nørresundby, siger politikommissæren og fortsætter:

– Fra hans forældre har vi fået en adresse oplyst, han skulle have opholdt sig på. Den eksisterer ikke, siger Kenneth Rodam.

Siden har man ikke hørt fra ham. Og han dukkede ikke op til den planmæssige afrejse 2. december 2019.

Få oplysninger

Politikommissæren oplyser, at politiet – siden efterlysningen blev bragt i offentligheden – kun har modtaget få henvendelser i sagen. Og ingen af disse har desværre ført til noget konkret, ligesom politiets efterforskning ikke har tilvejebragt livstegn fra den forsvundne unge mand.

– Vi er stadig interesseret i oplysninger i sagen – så hvis man har set den unge mand, så skal man ringe til os på 114, siger Kenneth Rodam, der håber, at det nye foto kan give anledning til fornyede henvendelser i sagen.

Muligvis nedtrykt

Så vidt vides skulle den 19-årige ikke have nogen relationer eller bekendtskaber i området omkring Aalborg; han var udelukkende rejst som turist.

Til gengæld har politiet og den 19-åriges familie ad omveje fundet ud af, at han kan have været nedtrykt:

– De har efterfølgende fundet ud af, at han ikke har været i det bedste humør. Det er noget, de har kunnet fornemme på andre, der har talt med ham, siger Kenneth Rodam.

Den eftersøgtes signalement er:
Mand, 19 år, 170 cm høj, tynd, brunt hår og brune øjne. Han var, da han forlod Aalborg Lufthavn, iført en lys jakke, mørk trøje med lyst print på brystet, sorte bukser og mørke sko. Han medbragte desuden en mørk rygsæk.

Politiet ved, at han ankom med fly til Aalborg Lufthavn tirsdag 26. november 2019 klokken 23.50. Kort efter sin ankomst tog den unge mand ophold i Nørresundby, viser Nordjyllands Politis efterfølgende efterforsknings-arbejde. Men siden har man ikke hørt fra ham. Og han dukkede ikke op til den planmæssige afrejse 2. december 2019.

Politiet modtager information i sagen på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu