Ung mand knivstukket flere gange og efterladt

12. marts 2018 13:32 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet leder nu efter den person, der førte kniven.

Ung mand knivstukket flere gange og efterladt
Offeret i sagen fik en hård medfart. Arkivfoto: Elo Christoffersen.

Sydøstjyllands Politi leder mandag efter den person, der forsøgte at dræbe en 27-årig mand i en lejlighed i Kolding. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet blev tilkaldt tidligt mandag morgen. Klokken 04.25 ringede en borger til alarmcentralen, fordi vedkommende havde hørt støj fra en lejlighed. Der blev sendt betjente ud til lejligheden på Frederik 7. Vej, og her fandt man en 27-årig mand.

Manden var blevst stukket gentagne gange med en kniv, men hvem, der end har ført kniven, var forsvundet. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få kontakt til Sydøstjyllands Politi for at få oplyst nærmere om episoden.

Jv.dk har talt med Frede Nissen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, der fortæller til Jv.dk, at den 27-årige er alvorligt tilskadekommen. Hos politiet efterforsker man også sagen som forsøg på manddrab.

Beder offentligheden om hjælp

Mens betjente og andre eksperter efterforsker hændelsesforløbet, eksempelvis ved at undersøge gerningsstedet, opfordres offentligheden til at bidrage til sagens opklaring. Man kan hjælpe ved at ringe 114, hvis man ved noget, eller hvis man genkender en, man kender identiteten på ud fra følgende signalement:

– Mand
– 170-175 centimeter høj
– Iført mørk jakke, hvide bukser og mørk kasket

Manden er set forlade stedet, hvor den 27-årige blev fundet, omkring gerningstidspunktet, og derfor vil man fra politiets side meget gerne i kontakt med ham, oplyser politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu