Ung mand overfaldet og stukket med kniv på åben gade

21. oktober 2018 21:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har efter solidt arbejde fundet frem til en mistænkt.

Ung mand overfaldet og stukket med kniv på åben gade
Overfaldet er sket her ved Klostervangen i Aarhus. Arkivfoto: Scanpix

På åben gade midt på eftermiddagen er en 23-årig mand blevet voldsomt overfaldet i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi, der ifølge en pressemeddelelse fik en anmeldelse søndag klokken 15.27.

Kort forinden var den unge mand blevet stukket med en kniv under en batalje med en gruppe på op mod otte mænd. Så mange blev i hvert fald set forlade stedet i to biler.

Ifølge Newsbreak.dks oplysninger er der tale om, at overfaldet har fundet sted i Klostervangen, der er et alment boligområde med to særskilte højhuse, hvor det ene ligger på Langelandsgade, mens det andet ligger på Grønnegade.

Politiet fik et godt signalement af bilerne, der blev rundkastet til patruljerne. Godt et kvarter senere fandt en patrulje frem til den ene bil, hvori der sad en 24-årig mand, der blev anholdt og sigtet“, skriver politiet.

Den 23-årige mand blev kørt til sygehuset, og her fra lyder meldingen, at han ikke er alvorligt såret. Han er dog blevet stukket flere gange i skulderen med en knivlignende genstand.

Søndag aften er politiet fåmælt omkring efterforskningen, og det konstateres blot, at sagen efterforskes aktivt. Desuden er det politiets opfattelse, at den overfaldne kender overfaldsmændene.

“Østjyllands Politi kan ikke oplyse yderligere om sagen søndag aften. Der vil blive fulgt op på sagen i mandagens døgnrapport”, slutter pressemeddelelsen. Det fremgår dog, at det vurderes, om der er juridisk grundlag for at fremstille den anholdte i grundlovsforhør.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu