ANNONCE

Ung mand skriver dansk Lotto-historie

22. oktober 2019 22:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Blev seks millioner kroner rigere efter at have opsagt Lotto-abonnement.

Ung mand skriver dansk Lotto-historie
Den unge mand vil bruge en del af gevinsten på en lejlighed. Genrefoto.

En 19-årig mand skrev Danmarkshistorie, da han blev 6.131.125 kroner rigere. Det skete, da han en lørdag vandt i Lotto, men vinderen selv fik først besked om gevinsten to uger senere.

Danske Spil skriver i en pressemeddelelse, at den unge mand egentlig havde opsagt sit Lotto-abonnement en lrødag, og selvsamme lørdag vandt han altså, uden at opdage det.

Artiklen fortsætter under videoen

Der gik et par uger, hvor Danske Spil forsøgte at få fat på den unge mand, uden held.

Han tager nemlig ikke telefonen, hvis et ukendt nummer ringer ham op, og derfor opdagede han først, at han havde vundet langt senere.

– Jeg gik tilfældigvis ind og tjekkede min mail i en pause på arbejdet, og jeg studsede over en besked fra Danske Spil, der omhandlede mit opsagte abonnement. Der stod også, at jeg skulle kontakte dem, fordi de havde prøvet at ringe til mig flere gange. Det var helt syret, for det viste sig, at jeg havde vundet samme aften, som jeg havde afsluttet abonnementet, siger den unge mand til Danske Spil.

En tur til Spanien

Han var heldig, at abonnementet løber måneden ud, når man opsiger det, for det betød altså, at han blev historiens yngste Lotto-millionær.

Historien melder ikke noget om, hvorfor den unge mand stoppede med at spille Lotto, men den melder noget om, hvorfor han startede.

– Jeg tegnede abonnementet, fordi jeg er opvokset med Lotto i familien, da min far har spillet med i flere år. Og så arbejder jeg her i mit sabbatår i en kiosk, hvor jeg har langet mange Lotto kuponer over disken. Så jeg var nok lidt farvet af drømmen, siger vinderen, der har valgt at være anonym.

Han fortæller, at pengene skal investeres i en lejlighed og aktier. Ifølge Danske Spil er han Lotto-millionær nummer 3553, og han overvejer i øvrigt også at invitere familien med på en ferie, når han fylder 20 år.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu