Ung mand varetægtsfængslet i 22 dage

3. februar 2013 20:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ung mand varetægtsfængslet i 22 dage
Billede mangler

En 27-årig mand er blevet varetægtsfængslet i foreløbigt 22 dage, efter at han sent lørdag aften overfaldt sin ekskæreste på Sydhavn Station i København.

 

Det skriver bt.dk.

Den 22-årige kvindes mareridt startede lørdag aften, da hun opsøgte sin ekskæreste for at ønske ham til lykke med fødselsdagen. Han var dog fuld, og i løbet af kort tid kom gemytterne alvorligt i kog.

Skænderiet udviklede sig voldsomt, og på et tidspunkt hev manden kvinden i håret, ned ad trapperne og hen til den nærliggende Sydhavn Station. Her bankede voldsmanden piges hoved ind i en mur og skubbede hende bagefter ned på skinnerne og trak hende hen over banelegemet.

– Kvinden blev kørt på skadestuen til behandling, men hun er udskrevet igen, fortæller den centrale efterforskningsleder John Dyrberg til bt.dk.

Den 27-årige voldsmand, der blev anholdt på gerningsstedet, blev søndag fremstillet i grundlovsforhør i Københavns dommervagt. Her blev han sigtet for grov vold og for at have udsat kvinden for livsfare. Dommeren valgte at varetægtsfængsle ham for foreløbigt 22 dage.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu