ANNONCE

Ung model dræbt og støbt ind i betonklods

11. november 2019 10:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En 45-årig mand er sigtet for drabet.

Den 24-årige model Esmeralda Gonzalez fik en frygtelig død.

Hendes drabsmand sprøjtede først rensemiddel til en swimmingpool ind i kroppen på hende inden han kvalte hende. Efterfølgende blev hun i beton støbt ind i en 950 liter stor vandtank for til sidst at blive dumpet i ørkenen nordøst for Las Vegas i USA. Det skriver flere amerikanske medier her under Las Vegas Review Journal.

Artiklen fortsætter under videoen

Esmeralda Gonzalez forsvandt den 31. maj i år og blev først fundet dræbt den 8. oktober – mere end fire måneder efter hendes forsvinden.

Politiet har sigtet den 45-årige Christopher Prestipino for drabet på den 24-årige model. Til at hjælpe sig havde han sin sambo, den 39-årige Casandra Garrett, og sin veninde, den 31-årige Lisa Mort.

Selve forbrydelsen blev ifølge anklagerne begået i Christopher Prestipinos hjem i Las Vegas.

Efterfølgende kørte Christopher Prestipino og Casandra Garrett den dræbte ud i Las Vegas’ ørken – cirka 80 km nordøst for spillebyen, hvor de dumpede hende.

Som sagen står lige nu kan Christopher Prestipino og Casandra Garrett se frem til at blive tiltalt for drab. Lisa Mort bliver tiltalt for at lægge hus til ulovlighederne og at hjælpe en forbryder med sit forehavende.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu