ANNONCE

Ung vanvidsbilist står til megabøde: Og politiet har taget hans bil

12. oktober 2016 10:17 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han har haft problemer med loven i årevis.

Ung vanvidsbilist står til megabøde: Og politiet har taget hans bil
Den unge mand kørte meget for stærkt. Foto: Scanpix.

Der må næsten have været tale om deja-vu for betjentene hos Midt- og Vestsjællands Politi, da de ud på eftermiddagen i går, tirsdag, mødte en bilist, der havde kørt alt, alt for stærkt. Bag rattet sad der en ung mand på nitten år. Han var blevet målt til at have kørt 149 kilometer i timen på motorvejen, hvor han kun måtte køre 110.

– Og det er jo ikke særlig smart, lyder det tørt fra kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, til Newsbreak.dk.

Det er nu næsten en underdrivelse. For det er tredje gang på tre år, at den unge man er blevet taget i at køre uden kørekort. Da han blev fanget første gang, kunne han selvfølgelig undskylde sig med, at han slet og ret ikke var gammel nok til at køre bil. Men der er blevet bladret i kalenderen sidenhen, og alligevel har den unge mand stadig ikke taget noget kørekort.

Den slags skulle åbenbart ikke standse ham, og da han blev taget for tredje gang på tre år, så tog politiet bilen.

– Fidusen er jo nu, at vi kan konfiskere bilerne. Det er et godt middel. Nu skal han da gøre sig den ulejlighed at skaffe sig et nyt køretøj, siger Carsten Andersen.

Ingen fængselsstraf

Nogle ville måske mene, at en fængselsstraf ville være passende for en ung mand, der åbenbart ikke kan lade være med at køre råddent. Men Carsten Andersen vurderer dog, at udfaldet af det retsmøde, der afholdes på et for nu ubestemt tidspunkt, ikke vil munde ud i en fængsling.

– Han får dog en kæmpebøde, tror jeg, siger Carsten Andersen til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu