Ungarsk profil: Unfair med ekstra dansk hviledag

22. januar 2013 07:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ungarsk profil: Unfair med ekstra dansk hviledag
Billede mangler

Ungarerne har blot en enkelt dag at restituere i, mens de danske spillere har haft to dage til at hvile efter søndagens sejr over Tunesien i ottendedelsfinalen.

 

Og så langt henne i turneringen er det en klar fordel for Danmark. Det mener den ungarske playmaker Gabor Csaszar.

– Nu skal vi slappe af, for det var en hård kamp. Men i morgen (i dag, red.) må vi kigge på Danmark. For dem er det en god ting, at de har hvilet en dag mere ens os, sagde Csaszar umiddelbart efter den sikre sejr over Polen.

– Det er ikke fair. Det danske forbund er stærkt, haha. Nej, måske er det godt for os. Men jeg ville være glad for en ekstra dag, men lige nu har vi det ikke. Vi må gøre vores arbejde og gøre vores bedste og se, hvem der har den bedste dag, siger playmakeren, der har en fortid i Viborg og derfor kender en del til flere af de danske spillere.

– Vi har brugt meget energi i dag. Det har ikke været let. Men vi er klar til den store krig, fastslår ungareren.

Han er dog ikke meget for at løfte sløret for, hvordan Ungarn vil gribe kampen an mod Danmark. Til gengæld vil han gerne fortælle, hvad han ser som de danske styrker.

– De er bedst, hvis de spiller som et hold. Men selvfølgelig har Mikkel haft et par rigtig gode sæsoner, og det har Landin også. De er blevet store meget hurtigt. Vi skal også kigge efter deres kontraspil. Fløjene er nogle af de bedste i verden. Men de er bedst, når de spiller som et hold, siger Csaszar.

Danmark mødte Ungarn ved sommerens OL i London, og her vandt de danske herrer 27-25 efter en tæt kamp, hvor Ungarn førte indtil kort før tid. Hvis Ungarn kan finde samme spil frem mod Danmark i VM-kvartfinalen, så tror Gabor Csaszar på, at Ungarn kan levere overraskelsen.

– Vi spillede en meget god kamp ved OL, hvor vi tabte med to mål. Det var en stor fight. En god kamp. Vi satser på sådan en kamp igen. Vi vil kæmpe og håbe, vi kan gøre noget stort, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu