ANNONCE

Unge flygtede fra politiet ud af vinduer

5. december 2020 10:59 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Da politiet ankom til stor forsamling, begyndte folk at flygte.

Unge flygtede fra politiet ud af vinduer
Da politiet ankom flygtede de unge mennesker gennem bagdør og vinduer. ArkivFoto: Scanpix

Op mod 50 personer – mange unge – var forsamlet i et klublokale i en vandpibecafé på Sintrupvej i Brabrand vest for Aarhus.

Det er helt åbenlyst i strid mod Covid-19-restriktionerne, der foreskriver, hvor mange personer, der må være samlet ad gangen i den slags aktiviteter.

Østjyllands Politi blev opmærksom på situationen, da der kort før klokken 23.30 fredag aften kom en melding om, at rigtig mange biler holdt parkeret ved en adresse på netop Sintrupvej.

I sin døgnrapport skriver politikredsen, at patruljen, der blev sendt til stedet kunne konstatere, at der ganske rigtig var mange biler på stedet. “Der blev skønnet meget aktivitet i klublokalet”, skriver politiet.

Derfor blev forstærkning tilkaldt, men da det stod klart for en del af de unge mennesker i vandpibecaféen, at politiet var kommet, så fik de pludselig travlt. Ad bagdør og forskellige vinduer lykkedes det for en del at flygte ud af lokalet.

Politiet lykkedes med at sigte 16 for overtrædelse af aktuelt forsamlingsforbud.

Vagtchef René Ludvig fra Østjyllands Politi siger lørdag formiddag til Newsbreak.dk, at der ikke bliver gjort mere ved de undslupne.

– Men det er jo helt vanvittigt at opføre sig på den måde med det smittetryk, der er lige nu, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu