ANNONCE

17-årig pige fastklemt

29. december 2020 22:49 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 18-årig kvinde kørte galt i skarp kurve.

I en skarp kurve på Ingstrupvej nordvest for Vester Hjermitslev mistede en 18-årig bilist herredømmet over sin bil, der røg ud i grøften og væltede om på taget. Her sad en 17-årig pige så godt fast, at hun måtte skæres fri. Det fortæller hun selv til Newsbreak.dk sent tirsdag aften.

Pigen var passager i bilen, siger hun. Tidligere sagde Mads Hessellund, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, at bilen var blevet ført af en 18-årig pige, mens en 18-årig dreng var passager.

Både dreng og pige er ifølge den 17-årige ikke kommet alvorligt til skade. Hun er blevet skannet på traumecentret på Aalborg Universitetshospital. Tidligere fremgik det af artiklen her, at den 18-årige mand blev kørt med ambulance til Hjørring Sygehus.

Det afviser pigen også. Han blev kørt med hende til Aalborg.

Uheldet skete ved 15.15-tiden og blev anmeldt via alarmcentralen 112. Den 18-årige dreng kunne selv komme ud af bilen efter ulykken. Det kunne pigen altså ikke, sagde også Mads Hessellund til Newsbreak.dk ved 17-tiden.

– Hun sad teknisk fastklemt og måtte hjælpes. Hun har slået sig og er kørt til Aalborg Universitetshospital, men ifølge første melding er hun ikke kommet livstruende til skade, siger Hessellund til Newsbreak.dk.

Politiet ved ikke umiddelbart, hvorfor bilen forulykkede, men som vagtchefen tidligere sagde:

– Det ér en skarp kurve derude.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu