ANNONCE

Unge på kontanthjælp sendes i job

16. august 2012 06:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Unge på kontanthjælp sendes i job
Billede mangler

Unge kontanthjælpsmodtagere i Halsnæs uden andre problemer end ledighed kan se frem til at blive sendt i arbejde til gengæld for den kontanthjælp, de modtager fra kommunen. Noget-for-noget kalder kommunen projektet, der er inspireret af den såkaldte Aalborg-model, skriver Frederiksborg Amts Avis.
Borgmester i Halsnæs Helge Friis understreger, at der er tale om meningsfuld beskæftigelse, og han forsikrer, at der hverken bliver tale om konkurrenceforvridning eller om at tage arbejdspladser fra andre.
– Det må ikke erstatte nedlagte job, siger han og sender en stor tak til fagforeningerne, som ifølge borgmesteren har været en stor hjælp i arbejdet med at indkredse egnede aktiveringsopgaver.
Formanden for 3F i Frederiksværk-Frederikssund Aino Reffs bekræfter, at hun har været til møde med kommunen om projektet, som hun kun kan acceptere, så længe det ikke sender beskæftigede ud i ledighed.
– Det er vigtigt, at man ikke sætter de unge til at udføre opgaver, som burde være ordinære stilllinger, siger Aino Reffs, der i øvrigt vil være forbeholden, så længe der ikke er tale om såkaldt ordinære job.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu