United satte sejrsrekord mod Sunderland

30. marts 2013 15:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
United satte sejrsrekord mod Sunderland
Billede mangler

Det første hold til at opnå 25 sejre efter blot 30 spillerunder.

 

Manchester United satte en bemærkelsesværdig sejrsrekord i Premier League, da holdet lørdag eftermiddag slog Sunderland 1-0 på udebane.

Samtidig satte klubben med tre point yderligere pres på forfølgerne Manchester City i kampen om det engelske mesterskab.

Alex Ferguson havde ellers fra kampens begyndelse valgt at spare spillere som Rio Ferdinand, Patrice Evra, Tom Cleverly og Wayne Rooney. Alligevel hentede holdet en sikker sejr mod Sunderland, der i denne sæson frister en tilværelse i tabellens nederste halvdel.   

Det var et selvmål, der satte Manchester United på sejrskurs i første halvleg, da en afslutning fra topscorer Robin van Persie blev rettet i mål af Sunderlands Titus Bramble. 

Manchester United havde danske Anders Lindegaard med som reserve. Og han så en kort overgang ud til at skulle i kamp, da holdets spanske målmand, David de Gea, faldt til jorden efter et sammenstød med holdkammeraten Nemanja Vidic.

De Gea blev straks tilset af klubbens læge og kom efter et par minutter på benene og spillede herefter kampen til ende. Og dermed kunne Anders Lindegaard igen sætte sig ned til holdets øvrige reservespillere.

Selvom Sunderland havde fordel af hjemmebane, så blev det et opgør på Manchester Uniteds præmisser, hvor udeholdet var tættere på 2-0, end hjemmeholdet var på en reducering.

Der venter nu Manchester United et brag af en fodbolduge. Mandag spiller holdet omkamp i FA Cuppens kvartfinale mod Chelsea, efter første møde sluttede 2-2. Og 8. april, altså mandagen efter,  får Manchester United besøg af rivalerne fra Manchester City til et regulært topopgør i Premier League.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu