United sejrer i Middlesbrough og rykker op i tabellen

19. marts 2017 15:11 | Af: Ritzau Fokus

Med en 3-1-sejr ude over Middlesbrough rykker Manchester United omsider op i tabellen i Premier League.

United sejrer i Middlesbrough og rykker op i tabellen
Antonio Valencia sikrede Manchester United en 3-1-sejr over Middlesbrough. Foto: Anthony Devlin/Scanpix.

På et hovedstød af Marouane Fellaini, et langskud af Jesse Lingard og et mål i sidste minut af Antonio Valencia sikrede Manchester United sig søndag en 3-1-sejr på udebane over Middlesbrough.

Dermed rykker United omsider op på femtepladsen i Premier League, efter at holdet trods flere fine resultater har ligget nummer seks i adskillige uger.

United rykker forbi Arsenal, der lørdag led et 1-3-nederlag mod West Bromwich Albion. Med søndagens sejr har United nu 52 point for 27 kampe, hvilket betyder, at klubben har tre point op til Liverpool på fjerdepladsen.

Middlesbrough, der tidligere på ugen fyrede deres manager, Aitor Karanka, ligger fortsat under nedrykningsstregen med 22 point for 28 kampe.

Det var den store belgier Marouane Fellaini, der efter en halv times spil sikrede gæsterne en 1-0-føring. Et skarpt indlæg fra Ashley Young endte ved hjemmeholdets bagstolpe, hvor Fellaini umarkeret kunne heade bolden ind.

Mange ændringer hos United

United havde foretaget en del ændringer i startopstillingen i forhold til torsdagens Europa League-kamp, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen.

Blandt andre var hverken Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic eller Ander Herrera på banen i løbet af søndagens opgør i Middlesbrough.

I anden halvleg bragte Jesse Lingard gæsterne foran med 2-0 på et flot langskud, og det virkede til, at United sikkert kunne køre sejren i hus.

Med et kvarter tilbage af kampen kom der dog en smule spænding tilbage i opgøret, da Rudy Gestede reducerede til 2-1.

Tættere på kom hjemmeholdet dog ikke, og Antonio Valencia sikrede sejren, da han i sidste minut af tillægstiden let kunne sparke bolden i mål, efter at Middlesbrough-målmand Víctor Valdés gled, da han skulle sparke bolden væk.

/ritzau/

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu