United smed sejren væk mod Chelsea

10. marts 2013 19:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
United smed sejren væk mod Chelsea
Billede mangler

Det lignede en sejr på automatpilot for Manchester United, da Chelsea gjorde sit værste for at fjumre enhver chance for pokal-triumf væk.

 

På Old Trafford kom Manchester United hurtigt på 2-0 takket være håbløst forsvars- og målmandsspil af gæsterne fra London.

Første mål blev sat ind af Hernandez på et fremragende hovedstød efter at Petr Cech kom på kostbar mellemhånd og Wayne Rooneys frispark sejlede ind ved fjerneste stolpe til dobbelt op.

Men det er tidligere på sæsonen lykkedes for Chelsea at kæmpe sig tilbage netop med Manchester United fra en 2-0 position. Her endte de blå dog alligevel med at tabe, men Manchester United var advaret om Chelseas comeback-evner.

Med et følt skud fra kanten af feltet over i den fjerneste side af målet reducerede Eden Hazard til 1-2, før Chelsea igen slog til.

Et kontra-angreb i verdensklasse endte for fødderne af Ramires. Brasilianeren gjorde som Hazard og sparkede følt mod den fjerneste side af målet, og igen måtte David de Gea se bolden passere sig.

Spanieren viste dog sit værd, da han med en fodparade fik afværget Hazards forsøg fra tæt hold i det sidste minut af den ordinære spilletid.

Med 2-2 skal de to hold ud i en ny kamp. Denne gang på Stamford Bridge.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu