United vil måske blokere for Ferdinand-comeback

15. marts 2013 19:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
United vil måske blokere for Ferdinand-comeback
Billede mangler

Englands landsholdsmanager, den tidligere FCK-træner Roy Hodgson, har udtaget Manchester Uniteds Rio Ferdinand til VM-kvalifikationskampene mod San Marino og Montenegro senere på måneden, men det er ikke sikkert, at klubben vil tillade den tidligere landsholdsanfører at møde op.

 

– Jeg var lige så overrasket som alle mulige andre, da jeg hørte det, siger Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, ifølge flere britiske medier.

– Men jeg bliver nødt til at tale med vores medicinske stab om dette her, for vi forbereder Rio på en bestemt måde til kampene, og han skal gennemgå bestemte behandlinger, siger skotten.

– Han skal overveje, om han kan klare at spille så mange kampe. Det har vi selv nøje overvejet hver eneste gang i de sidste par år. Det skal vi snakke om, førend Rio beslutter sig for at tage med til landskampene, siger Sir Alex Ferguson.

Roy Hodgson havde inden VM-kvalifikationsturneringen gik i gang proklameret, at han ikke ville tage den nu 34-årige Rio Ferdinand med i kampene, da han ikke kunne forestille sig, at han skulle med til slutrunden i Brasilien til næste år.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu