ANNONCE

Ups! Føtex leverer lige til døren…

8. april 2021 14:41 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Når Føtex siger, at de leverer til døren, så mener de nok ikke at brage ind gennem en port, hvor der slet ikke er plads til lastbilen

Se billeder fra skadestedet i galleriet ovenfor.

“Føtex leverer lige til døren” og “Hvorfor køre i Føtex, når Føtex kan køre til mig” er nogle af de slogans, som Føtex slår sig op på. Det må man sige, at de gør.

Men Føtex mener det nok ikke så bogstaveligt, som det lader til.

Der var i hvert fald langtfra plads nok, da en Føtex-lastbil forsøgte at køre gennem en port i Dragør torsdag middag. Så den smadrede ind gennem porten og forvoldte store skader. Hovedstadens Beredskab fik anmeldelsen klokken 13.13.

– Føreren har tilsyneladende fejlvurderet portens størrelse, og hvorvidt der var plads til at køre igennem, fortæller Kristian Næsted, som er operationschef i Hovedstadens Beredskab, til Newsbreak.dk.

Chaufføren eller andre personer kom ikke til skade.

– Vi har spærret af, så folk holder sig på afstand og ikke kommer galt afsted. Men ellers er vi færdige på skadestedet. Det er ikke en opgave for os – det er en entreprenøropgave, som Falck har overtaget. De skal bjærge lastbilen og sikre sig, at der ikke sker yderligere skade, lyder det fra operationschefen.

Se billeder fra skadestedet i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu