Ups! Pensionist inviteret til ministermiddag

26. april 2012 17:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ups! Pensionist inviteret til ministermiddag
Billede mangler

Svensk pensionist, der hedder det samme som en tidligere minister, fik ved en fejl en invitation til officiel middag.
Den svenske miljøminister Lena Ek havde inviteret diplomater og tidligere ministre, der havde gjort en indsats for miljøet, til officiel middag. Men da gæsterne dukkede op, fik hun sig noget af en overraskelse. Mellem de kendte politikere stod nemlig en ganske almindelig svensk pensionist, skriver den svenske avis dn.se.
Den 67-årige pensionist Margareta Winberg fra Stockholm-forstaden Sundbyberg havde modtaget en invitation ved en fejl, fordi hun hedder det samme som Sveriges tidligere landbrugsminister. Hun dukkede derfor forventningsfuld og sulten op til middagen.
Den ældre dame havde ikke tidligere fattet mistanke om, at invitationen var en fejl. Til gengæld havde hun undret sig lidt over, at hendes mand ikke var inviteret med.
“Alt så rigtigt ud med invitationen, så jeg tænkte, at det måske var noget, jeg skulle tage med til. Da jeg kom frem til Rosenbad, forstod jeg jo, at det var en fejl, men de sagde velkommen,” fortæller Margareta Winberg til dn.se.
Miljøminister Lena Ek betragtede fejltagelsen som en sjov episode og gav den glade pensionist lov til at spise med, høre foredrag og endda medvirke på det officielle foto fra middagen.
Tidligere landbrugsminister Margareta Winberg, som skulle have modtaget invitationen, kom til gengæld ikke med til middagen, men også hun har taget det hele med et smil.
“Jeg under min navnesøster en hyggelig middag. Hun havde aldrig været til regeringsmiddag før, men det har jeg jo,” siger den ‘rigtige’ Margareta Winberg til dn.se.
Kilde: Dn.se.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu