ANNONCE

Ups! Politiker i nøgen-bommert

25. marts 2021 20:56 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Da EU-politikeren Alice Bah Kuhnke skulle deltage i et online-møde, gik det alt for sent op for hende, at hun var mødt på arbejde uden tøj på

Ups! Politiker i nøgen-bommert
Alice Bah Kuhnke fik en særdeles uheldig start på dagen, da hun mødte på arbejde uden tøj på. Foto: Scanpix

Det er et klassisk mareridt. At møde på arbejde og opdage, at man har glemt at tage tøj på.

Men det var faktisk virkelighed for den svenske EU-politiker Alice Bah Kuhnke, som skulle deltage i et online-møde, som man jo så ofte gør i denne coronatid.

Politikeren opdagede nemlig alt for sent, at hun endnu ikke havde fået tøj på, og fik altså en særdeles uheldig start på dagen:

“Jeg gik rundt i min lejlighed mere eller mindre uden tøj på (mest uden),” indleder Alice Bah Kuhnke et opslag på Instagram.

“Fru Kuknke… Fru Kuknke…”

I god tid før mødet i LIBE (Udvalget om Borgernes Rettigheder og Retlige og Indre Anliggender) havde politikeren koblet sig på parlamentets netværk – for ikke at misse det.

– “Men…i et par “spændende” minutter glemte jeg, at computeren var tændt, og pludselig hører jeg mit navn blive råbt op: “Fru Kuhnke… Fru Kuhnke…”, fortæller Alice Kuhnke videre.

Hun fortsætter:

– Og i det jeg skynder mig ud fra køkkenet med skvulpende kaffe i hånden og læner mig ind foran computeren for at sige de høflighedsfraser, vi altid gentager for at teste lyd og billede, så slår det mig, at jeg ikke (overhovedet) var klædt på.

Herefter kaster Alice Kuhnke sig ned på gulvet under skrivebordet samtidig med, at hun på engelsk råbte noget i stil med:

“Øøh… Tak… Alt er fint…”

Hyldes på Instagram

I opslagets kommentarfelt bliver EU-politikeren hyldet for at dele sin bommert:

“Vidunderlige dig”, “tak for at du er modig og menneskelig og deler det her”, “tak, du gjorde lige min dag bedre”, lyder nogle af reaktionerne fra hendes følgere.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Alice Bah Kuhnke (@alicebahkuhnke)

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu