ANNONCE

USA giver julemanden flyvetilladelse

23. december 2011 22:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
USA giver julemanden flyvetilladelse
Billede mangler

Julemanden ser ud til at kunne entrere det amerikanske luftrum, uden fare for at få F-16 jagere efter slæden, grundet ulovlig benyttelse af luftrummet.
Fredag har den amerikanske trafikminister , via luftfartmyndighederne, givet julemandens slæde ,Santa One, og hans rensdyr grønt lys til at bruge luftrummet. Det skriver AFP.
Myndighederne oplyser at han flyver i 15 kilometers højde, hvilket er væsentligt højere end passagerfly. Julemanden behøver dog ikke frygte at kollidere med nogle menneskeskabte fly, oplyser den amerikanske trafikminister, Ray LaHood
“Den satellitbaseret teknologi, som nisserne har installeret på slæden ,betyder, at julemanden kan flyve sikkert og nå alle hustagene til tiden,” siger Ray LaHood og fortsætter:
“Som et resultat af den forbedrede teknologi, vil julemanden kunne levere gaver til flere børn over hele verden,” siger han.
Der er desuden lavet en hjemmeside, hvor man kan følge julemandens færden, når han i morgen turnerer verden rundt med gaver til de artige børn – og voksne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu