USA: Politimorder begik formentlig selvmord

16. februar 2013 03:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
USA: Politimorder begik formentlig selvmord
Billede mangler

USA: Da politiet i Californien onsdag fandt et forkullet lig i en bjerghytte i nærheden af Los Angeles efter en voldsom skududveksling, havde man en begrundet formodning om, at den afdøde var den eftersøgte politimorder Christopher Dorner. Det blev efterfølgende slået fast i retsmedicinske undersøgelser, og nu viser obduktionen, at den eftersøgte sandsynligvis begik selvmord, oplyser myndighederne fredag ifølge Reuters

 

Obduktionen af den 33-årige Dorner viste, at han døde af et skud i hovedet, fortæller politichef i San Bernadino County Kevin Lacy.

»Vores oplysninger tyder på, at skuddet, der dræbte Dorner, kom fra ham selv,« siger politichefen.

Christopher Dorner mistænkes for at have dræbt fire personer som hævn for at blive fyret fra sit arbejde som betjent. Et job han mistede, efter han anklagede en kollega for at mishandle en anholdt. Blandt de dræbte er en politimand, en tidligere kollegas datter og hendes forlovede.

Menneskejagten sluttede, efter politiet havde fået et tip om, at en mand, der matchede beskrivelsen af Dorner, havde stjålet en bil i området omkring Big Bear Lake, som er et populært skisportssted omkring 130 kilometer øst for Los Angeles.

Politifolk forfulgte den mistænkte, der søgte tilflugt i en sneklædt bjerghytte, som politiet omringede, og den mistænkte begyndte at skyde mod politiet. Ifølge politichefen mindede det om en krigszone.

En politimand blev dræbt under skudvekslingen, mens en anden blev hårdt såret. Under ildkampen smed politiet tåregas in i hytten for at drive Dorner ud.

Det er endnu uklart, hvordan branden opstod, men politichef McMahon siger, at politiet ikke bevidst havde sat ild til hytten.

BNB/Reuters

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu