Usain Bolt i chok over Bladerunner

16. februar 2013 10:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 

Usain Bolt prøver stadig at forstå, hvad det er, der er sket med hans atletikkollega, Oscar Pistorius – kaldet Bladerunner, som er anklaget for mord.

 

Den tragiske historie med Bladerunner – alias Oscar Pistorius – og hans nu myrdede kæreste, modellen Reeva Steenkamp, har sendt chokbølger verden over. Pistorius blev en stor stjerne under OL i London i 2012, hvor han skinnede om kap med en af OLs andre store stjerner, Usain Bolt.

Den jamaicanske løber kan slet ikke forstå, at Pistorius lige nu sidder fængslet, anklaget for at have dræbt Reeva Steenkamp.

– Jeg prøver stadig at forstå det hele. Da jeg hørte det, var jeg i chok, og det kører stadig rundt inde i hovedet på mig, så jeg kan prøve at forstå, hvad der virkelig er sket, sagde Usain Bolt i nat i et interview med nyhedsbureauet AP.

Usain Bolt har ikke noget nært forhold til Pistorius, men som to store OL-personligheder har de ofte snakket sammen. Bolt har endnu ikke taget stilling til, om han vil tage kontakt til Pistorius.

– Jeg bliver nødt til at vente og se, hvad der sker, og så vil jeg beslutte, hvad jeg skal gøre, siger Bolt.

Oscar Pistorius sidder lige nu varetægtsfængslet i Sydafrika, hvor mordet på kæresten fandt sted. I næste uge fortsætter den indledende sag mod ham.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu