Usikker Laudrup: Pokaltriumf kan give bagslag

1. marts 2013 11:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Usikker Laudrup: Pokaltriumf kan give bagslag
Billede mangler

De jublede. De festede. Og holdet kørte gennem Swansea og blev hyldet som helte. Festen ville ingen ende tage.

 

Men nu er det igen blevet hverdag for Michael Laudrup og spillerne i Swansea, hvor holdet lørdag møder Newcastle i Premier League.

Og her kan kan lykken over at have vundet klubbens første store trofæ nogensinde overraskende nok vise sig at spænde ben for Swanseas pokalhelte. 

Det mener Michael Laudrup, der ser faresignaler forude.

– Der kan komme en negativ reaktion, efter vi har vundet pokalturneringen. Jeg håber det ikke, men det er en mulighed, siger han til BBC.

Det er da også set før, at pusten siver ud af en spillertrup, når et af sæsonens store mål er blevet indfriet. Eller når midtugen har budt på store opgaver i eksempelvis europæisk fodbold.

– Jeg håber, at spillerne går ud og spiller sæsonens bedste kamp hidtil, fordi det er vores første kamp siden pokalfinalen, vi spiller hjemme foran vores fans med pokalen i baggrunden. Det håber jeg, men jeg ved det ikke, siger Michael Laudrup.

Selvom han er usikker på sit holds tilstand til kampen mod Newcastle, så er Michael Laudrup fortsat overbevist om, at Swansea kan opfylde målet om at hente minimum 50 point til den samlede stilling i Premier League, når sæsonen slutter.

– Jeg synes, vi bør gøre det lidt bedre end sidste sæson. Lige nu er vi nummer ni, og den plads vil vi gerne holde fast i. Det betyder, at vi skal have 13 point i de sidste 11 kampe. Og det vil være muligt, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu