Uwe Seeler er træt af Frank Arnesens opførsel

15. marts 2013 08:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Uwe Seeler er træt af Frank Arnesens opførsel
Billede mangler

Det går godt. Det går faktisk rigtigt godt for Frank Arnesen og Hamburger SV, der højst overraskende ligger på en Europa Cup-plads i Bundesligaen. Men internt ulmer uroen til stadighed i den nordtyske klub. Senest har HSV-legenden Uwe Seeler endnu engang givet udtryk for sin kritiske holdning til klubbens danske sportschef.

Uwe Seeler, der nåede næsten 500 kampe for HSV, var blevet indstillet til at blive ærespræsident i klubben. Den titel skulle han have til generalforsamlingen til sommer, og med Seelers gude-status i byen og klubben var udnævnelsen blot en formsag.

Men den 76-årige har takket nej til den ærefulde titel. Og begrundelsen for afvisningen er dansk og hedder Frank Arnesen. For ifølge manden, der har indstillet Uwe Seeler til ærespræsident, er det på grund af utilfredshed med Frank Arensen, at Seeler har afvist at modtage titlen.

– Seeler er træt af Arnesens opførsel, hvis tanker og handlinger han står uforstående over for. Arnesen går sine egne veje, siger Heinrich Höpner, der er lokal forretningsmand og indstillede Seeler til titlen, til Sport Bild.

Uwe Seeler selv bekræfter, at han ikke vil være ærespræsident i klubben, men afviser at komme med en årsag hertil.

– Det er korrekt, at indstillingen er trukket tilbage. Jeg ser i øjeblikket ingen værdi i et æres-præsidentskab. Det har sine naturlige grunde, men disse har jeg ingen kommentarer til, siger Uwe Seeler til Sport Bild.

Det er ikke første gang, at Frank Arnesen og Uwe Seeler, hvis ord og meninger betyder meget i offentligheden i og omkring klubben, krydser klinger. HSV undgik i sidste sæson med besvær nedrykning, og da klubben startede denne sæson dårligt, kritiserede Seeler kraftigt Arnesens arbejde.

Og i februar i år var Seeler igen fremme med den verbale rive, efter at Frank Arensen sendte Seelers barnebarn, Levin Öztunali, der var et af klubbens store talenter, og som på trods af sin alder på 16 ofte trænede med førsteholdet, til Bayer Leverkusen. Seeler kaldet transferen ’patetisk og sagde videre, at ’Arnesen skal vist tænke sig om to gange, inden han træffer beslutninger.’

Men Arnesen, der ikke har udtalt sig om sagen, har i øjeblikket resultatmæssig medvind, og klubbens formand Carl-Edgar Jarchow har da også accepteret Seelers beslutning, mens cheftræner Thorsten Fink på sit pressemøde i går sagde:

– Seeler er i sin gode ret til at afslå det. Han er og vil altid være en HSV’er, sagde Fink.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu