V: Sandheden om Obama-møde må frem

29. februar 2012 18:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
V: Sandheden om Obama-møde må frem
Billede mangler

Bankede verdens mægtigste mand vores statsminister på plads i sagen om den udskudte magasinmoms, eller afventer man blot svar fra EU om, hvorvidt momsen er lovlig?
Det spørgsmål ønsker Venstres vækstordfører Mads Rørvig at få besvaret. For nu har man hørt lidt af hvert, siger han til Newspaq.
“Skatteministeren har valgt at trække forslaget, fordi han er i tvivl om det er i strid med EU-retten. Men efter det statsministeren har sagt i dag, kunne noget tyde på, at det er af hensyn til amerikanerne,” siger han, og uddyber, at Venstre er tilfredse med, at regeringen har ændret holdning. De vil bare vide hvorfor?
“Det er ret væsentligt, om det er stoppet på grund af EU hensyn, eller er det i virkeligheden, fordi den amerikanske præsident har ønsket det,” siger han.
Mads Rørvig mener, at det er vigtigt i forhold til den videre behandling af lovforslaget.
“Hvis statsministeren er blevet banket på plads af Barack Obama, må man formode, at det ikke bliver til noget. Af hensyn til alle, der abonnerer på udenlandske magasiner i Danmark, bliver vi nødt til at vide, om det her tåbelige forslag er stoppet for altid, eller om det bare er på standby, indtil EU har afgjort sagen,” uddyber han.
Bliver momsen og Post Danmarks gebyr indført, vil et årsabonnement på et magasin produceret uden for EU stige fra omkring 1.500 til 10.000 kroner, hvilket ifølge Mads Rørvig er “fuldstændigt ude af proportioner”.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu