V vil ikke kommentere gruppeformands rolle skattesag

4. april 2013 14:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
V vil ikke kommentere gruppeformands rolle skattesag
Billede mangler

Venstre har ingen kommentarer til oplysningerne om, at tidligere departementschef i Skatteministeriet Peter Loft orienterede Venstres gruppeformand, Kristian Jensen (V), om Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag.

 

Kristian Jensen oplyser via Venstres presseafdeling, at han ingen kommentarer har til oplysningerne, og politisk ordfører Ellen Trane Nørby (V) henviser til, at man ikke ønsker at kommentere sagen, mens den ruller.

»Skattesagskommissionen er i gang med sit arbejde. Det er vi glade for, for vi ønsker hver en sten vendt i denne sag, og vi var de første, der opfordrede til at lave en tilbundsgående undersøgelse,« siger hun i en skriftlig kommentar.

»Men indtil Skattesagskommissionen har afsluttet sit arbejde, så giver det ikke mening at kommentere enkelte dele eller vidneudsagn. Jeg har fuld tiltro til, at Skattesagskommissionen kommer rundt om alle skattesagens aspekter, og jeg har ikke flere kommentarer.«

Det var Peter Loft selv, som afslørede, at Kristian Jensen har fået informationer om skattesagen, da Loft i dag, torsdag, bliver udspurgt i skattesagen.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu