ANNONCE

Vågnede aldrig op igen

22. september 2020 13:49 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Sylvester Stallone har mistet sin mor Jackie. Hun blev 98 år gammel.

Vågnede aldrig op igen
Sylvester Stallones mor Jackie Stallone er død. Hun blev 98 år gammel. Foto: MediaPunch / BACKGRID USA

Jackie Stallone døde mandag. Det bekræfter hendes søn Frank Stallone.

Hun blev 98 år gammel.

Det skriver Variety.

Flamboyant menneske

Mandag sov Jackie Stallone stille ind. Netop på den måde som hun ifølge sin søn Frank Stallone, altid har ønsket at forlade tilværelsen på.

Hun var en fabelagtig kvinde, trænede hver dag, fuld af energi og frygtløs. Hun sov stille ind, som hun ønskede. Det var svært ikke at kunne lide hende. Hun var et meget excentrisk og flamboyant menneske,” skriver han.

Han fortæller desuden, hvordan han har haft uendelige samtaler med sin mor om hendes liv.

Hun har levet, mens depressionen og Anden Verdenskrig ramte, derfor har han også set deres samtaler som en form for historielektion.

Jackie Stallone var frisk og havde et skarpt sind helt frem til sin død, fortæller sønnen.

Frank Stallone er Jackie Stallones mellemste søn. Fire år tidligere fik hun Sylvester Stallone. I sit andet ægteskab fik hun sønnen Toni D’Alto, der døde i 2012.

Wrestling og astrologi

Foruden at være mor til tre skuespillersønner, så har Jackie Stallone også præsteret at have en flot og meget omtalt karriere.

Hun begyndte sit arbejdende liv som trapezartist, danser og frisør.

Desuden medvirkede hun i den originale serie G.L.O.W.: Gorgeous Ladies of Wrestling om kvindelige wrestlere, der siden er blevet lavet igen af Netflix.

Men Jackie Stallone er også kendt for sin astrologiske karriere. Hun har skrevet et hav af bøger om emnet.

Ligesom hun har rådgivet statsministre, politikere, filmstjerne, generaler, mafiabosser og mange flere personligheder. Hun stod bag ‘rumpology’, som minder om håndlæsningen, dog hvor det er personens numse, hun analyserer.

I 2005 var hun gæst i Celebrity Big Brother, hvor hendes tidliger svigerdatter, danskeren Birgitte Nielsen, var deltager.

Jackie Stallone har også medvirket i en række store talkshows som The Howard Stern Show, Oprah og The Graham Norton Show.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu