ANNONCE

Væk på fjerde døgn: Ung mor til to stadig forsvundet

8. november 2019 15:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mystisk forsvinden gør, at politiet nu udsender nye billeder af savnet.

28-årige Kira Lilleeng har forsvandt mandag den 4. november, og den 28-årige mor til to er stadig savnet, oplyser Københavns Politi nu.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Newsbreak.dk var onsdag aften, da hun blev efterlyst første gang, i kontakt med Københavns Politi, der på daværende tidspunkt ikke ønskede at uddybe efterlysningen af den unge kvinde.

Her lød det dog, at politiet havde en mistanke om, at hun opholder sig et sted på Vesterbro. Hvorfor kunne vi ikke få at vide.

Fredag efterlyser Københavns Politi så Kira igen.

Nye fotos

Det skyldes, ifølge en pressemeddelelse, at der er kommet nye billeder frem af den 28-årige. Her opholder hun sig ved en hæveautomat ved Lån & Spar Bank på Amagerbrogade 52 den 4. november klokken 16.58.

Efterlyste er senest set kort før klokken 17 ved Byglandsgade på Amager.

Kira Lilleeng er formentlig stadig iført det tøj, hun er iklædt på overvågningsbillederne: en grå frakke, der er bundet om livet med bindebånd, sorte bukser og sorte sko/støvler med sort bund. Hun bærer muligvis en sort taske med sort skulderrem, skriver politiet.

Mange vinkler

Til Ekstra Bladet uddyber Brian Belling, der er leder af Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet i Københavns Politi, at det er meget besynderligt, hvorfor den 28-årige er forsvundet.

– Vi kigger på mange vinkler. Vi kigger både på, om der kan være nogen, der har taget hende væk, kan der være nogen, der har slået hende ihjel, har hun taget sit eget liv, eller vil hun bare forsvinde fra overfladen. Vi undersøger alle mulige veje nu, siger han til avisens hjemmeside.

Politiet vil gerne høre fra alle, der ved noget om den 28-åriges færden. De kan henvende sig på telefonnummer 114.

Kira beskrives som:

158 til 161 centimeter høj, etnisk dansk af udseende, spinkel af bygning, mørkebrunt hår, blå øjne.

Hun har desuden sit for- og efternavn tatoveret rundt om det ene håndled.

Du kan se billeder af Kira i galleriet over artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu