ANNONCE

Ansætter dameglad ven

28. april 2021 06:05 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Han måtte forlade sit tidligere job grundet anklager om sexchikane. Nu har han fået arbejde for prinsen

Ansætter dameglad ven
Prins Andrew har ansat en bankmand med en håndfuld seksuelle anklager i lasten. Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Han måtte forlade sin stilling som finansmand hos banken Coutts i 2018 efter en strøm af anklager om seksuelle krænkelser væltede ind over ham. Nu er Harry Keogh blevet ansat af Prins Andrews investeringsfirma, som prinsen oprettede i juni sidste år. Hovedsageligt har prinsen selv og Harry Keogh kontrollen over virksomheden. Det skriver Daily Mail.

Keogh blev i foråret 2018 anklaget for at befølt unge kvindelige ansatte, kommet med upassende kommentarer og for at være stordranker.

Og det er ikke første gang prinsen mænger sig med sex-anklagede finansmænd. Han er tidligere blevet udspurgt om tætte forhold til Jeffery Epstein, som var anklaget for adskillige seksuelle lovovertrædelser. Han endte dog med at begå selvmord mens han afventede at skulle for retten kvindehandel.

Prins Andrew benægtede dog alle anklager mod ham.

Giftig tilstedeværelse

Harry Keogh har været prinsens personlige finansrådgiver de seneste 20 år, men da anklagerne fløj mod bankmanden måtte han forlade sin stilling i banken Coutts.

Det forlød, at han havde rørt en kvinde i 20’erne i skridtet foran flere ansatte. Derudover forlyder det, at hans tilstedeværelse var så giftig, at kvindelige ansatte ikke ønskede at arbejde sammen med ham.

Selv har Keogh tidligere nægtet alle anklager mod ham, men han har dog ikke kunnet uddybe dem, da han har underskrevet en fortrolighedserklæring. Dog har han anklaget banken for en uretfærdig afskedigelse.

Til trods for at prins Andrew har kontrollen over størstedelen af den virksomhed, som hans personlige bankmand nu vil tage del i, så slår en talsmand for prinsen fast, at han ikke er direkte ejer af virksomheden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu