Væltet godstog påvirker togtrafikken

11. marts 2013 16:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Væltet godstog påvirker togtrafikken
Billede mangler

Ingen personer kom til skade, da et godstog i Kolding blev afsporet og væltede, men det giver problemer for pendlere og andre togpassagerer. For al togtrafik gennem Kolding er spærret, oplyser Banedanmark.

 

Godstoget kørte af sporet, da det bakkede ved stationen og ramte en bro over jernbaneterrænet. En bropille blev beskadiget, det samme gjorde en køreledningsmast, og flere køreledninger blev revet ned. Derfor besluttede politiet at afspærre området.

Den beskadigede bro fører vejtrafikken over de nordgående jernbanespor, men er i øjeblikket lukket.

»Broen er nu spærret af sikkerhedsmæssige årsager for både vejtrafik over og togtrafikken under broen. Vi har vores bro-eksperter på stedet, og de er i gang med at vurdere skadernes omfang, og hvad der skal ske, før det igen er fuldt sikkerhedsmæssigt forsvarligt at afvikle trafikken. Først derefter kan vi melde ud om, hvornår der igen forventes at køre togtrafik i fuldt omfang på strækning gennem Kolding,« siger Rene Hestbæk, områdechef i Banedanmark.

Togpassagerer, der skal rejse mellem Lunderskov og Taulov må i stedet hoppe på busser, der er sat ind for at kompensere for de aflyste togafgange. Regionaltogene vender i både Lunderskov og Taulov.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu