Vampyrritual ender voldeligt og blodigt

5. december 2016 21:26 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

En lidt special kæreste-aften endte i et blodbad på mere end én måde.

Vampyrritual ender voldeligt og blodigt
19-årige Victoria gav sin kæreste lov til at drikke hendes blod. Men det endte i et blodbad på mere end én måde. Foto: Greene County Jail

En 19-årig kvinde tillod sine fulde kæreste at drikke hendes blod. Bagefter stak hun ham flere gange, efter at de var kommet op og skændes. Sådan er politiets og rettens udlægning af den sære sag. Det skriver det amerikanske medie CBS News.

Victoria Vanatter fra Springfield, Missiouri i USA har dog nægtet sig skyldig i tiltalerne om at have angrebet kæresten og brugt en kniv mod ham.

Politi fandt par indsmurt i blod

Onsdag 23. november ankom politiet til parrets hjem, efter de havde modtaget et opkald om, at nogen blødte. Victorias kæreste, indsmurt i blod, fortalte en betjent, at parret ikke havde brug for hjælp. Herefter smækkede han døren i. Victoria åbnede bagefter døren. Også hun var indsmurt i blod.

Betjentene fandt flere sår og et kryds på kærestens bryst tegnet i blod. Manden sagde, at han havde skåret i sig selv, fordi han var sur på Victoria.

Victoria havde også et stort sår på sin arm. Hun fortalte betjentene, at hun havde givet sin kæreste lov til at skære hende i armen med en hobbykniv for at drikke hendes blod. Hun nød endda, at drikke sit eget blod, har hun fortalt.

Diskussion endte med knive

Efter blodritualet var de to dog kommet op og skændes og Victoria fortalte, at hendes kæreste slog hende flere gange. For at få ham til at stoppe havde hun slået og truet med at dræbe ham.

Victoria indrømmede efter sigende, at hun greb en køkkenkniv og stak sin kæreste i ryggen. Hun tabte den første kniv og fandt en ny for at stikke kæresten i skulderen. Bagefter stak hun ham en tredje gang, inden hun indså, at han var slemt såret. Da hun var bekymret for sin kærestes tilstand, ringede hun til politiet.

Hun havde selv røde mærker og muligvis blå mærker på sit ansigt, men det var svært for betjentene at se, da hendes ansigt var indsmurt i blod.

Blodbeskeder på væggene

På køkkendisken stod der “Undskyld” skrevet i blod. I stuen var et hjerte tegnet i blod på en af væggene. Victoria indrømmede, det var hende, der havde skrevet beskederne.

Hun fortalte en af betjentene, at hun var en trussel mod samfundet, og at de var nødt til at tage hende seriøst. Hun sagde også, at hun troede, hun kunne blive en seriemorder i fremtiden.

Politiet beslaglagde tre knive og en pakke hobbyknive fra hjemmet. Begge blev sendt på hospitalet, hvor de blev tilset og syet sammen.

Victoria er blevet fængslet. Der er sat kaution på 150.000 dollars. Fra politiets side meddeles det, at hun før har været har været betinget løsladt for overgreb og ulovlig brug af våben.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu