Van Persie skamroser Meulensteen

6. februar 2013 11:00 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Van Persie skamroser Meulensteen
Billede mangler

Et halvt år i Brøndby var nok til at overbevise den danske offentlighed: René Meulensteen var ikke nogen dygtig træner.

Den opfattelse deler Manchester Uniteds angrebsprofil, Robin van Persie, imidlertidig slet ikke. I et interview med den hollandske TV-station NOS siger Robin van Persie ifølge Telegraph:

– Måden, Meulensteen træner på, er exceptionel. Han er i sandhed en af de bedste trænere i verden. Jeg har haft mange gode trænere før, men det er den måde, som han forbereder holdet til hver kamp på, der gør ham unik. 

Ifølge van Persie markerer Meulensteen sig især ved at have fokus på helt specifikke bevægelser og afslutninger, som Manchester United kan drage nytte af i den kommende kamp.

– Alle kampe er forskellige fra hinanden, så han laver et unikt træningsprogram forud for enhver kamp, siger van Persie og fortsætter:

– Vi ved lige præcis, hvad vi skal forvente af ham. Hans træning sikrer os point.  – Et eksempel er mit mål mod Chelsea, hvor jeg scorede efter et lavt indlæg fra Valencia. For udefrakommende så det fuldstændig tilfældigt ud, men vi havde øvet den afslutning hele ugen. Et andet eksempel er mit mål mod Wigan, hvor jeg skar ind i banen og afsluttede med højre. Igen en afslutning jeg var blevet pålagt at øve mig på i en uge, siger van Persie. 

Robin van Persie har scoret 22 mål i de 29 kampe, som han har spillet for Manchester United indtil videre.   

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu