Vandt en million og fejrede det med grillkylling

20. oktober 2017 18:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Familien skal måske også ud på en ekstra rejse

Vandt en million og fejrede det med grillkylling
Arkivfoto.

En Lotto-vinder fra Dragør Kommune vandt 1 million kroner på sin Lotto-kupon. Det skete via Millionærgarantien, som kan vindes af alle, der har købt en Lotto-kupon. Og den heldige vinder havde da også ekstra mange lodder at spille med.

– Jeg køber 10 lodder hver lørdag, og mandag går jeg ned og får kuponerne tjekket. Da jeg så fik tjekket dem, så var der fire rigtige og gevinst. Men jeg kunne ikke få udbetalt gevinsten, da der stod, at der var mere end 10.000 kroner på, siger den heldige vinder ifølge en pressemedelelse fra Danske Spil.

Han måtte derfor en tur i banken, for at få at vide, hvor mange penge, han havde vundet. Her fortalte de ham, at han havde vundet en million og 50 kroner.

– Jeg blev selvfølgelig meget glad. Og så fortalte jeg min kone det, og hun blev også meget glad, fortæller vinderen.

Fejret med grillkylling

Når man vinder mere end en million kroner, så skulle man tro, at det skulle fejres på en særlig måde, men det skete ikke for vinderen.

– Det blev faktisk ikke rigtig fejret. Vi spiste grillkylling den aften, griner han.

Med en million kroner kan man købe mange ting, og for vinderen fortæller han, at han og hans familie måske skal ud på en ekstra rejse.

– Vi kan forsøde vores liv lidt ekstra, så vi tager måske på en ekstra rejse, og så investerer vi pengene, slutter vinderen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu