ANNONCE

Vandt i lotto og fik skældud af chefen

26. august 2020 13:12 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En ung mand har spillet fast lotto i et år og vandt tre millioner kroner.

Vandt i lotto og fik skældud af chefen
En mand i 30'erne vandt i lotto og fik skældud af chefen. Foto: Scanpix

En mand i 30’erne vandt for nylig tre millioner kroner i lotto efter at have spillet fast via abonnement i et års tid, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. Her fremgår det også, at manden – der er fra København – fik skældud af sin chef.

– Jeg ved godt, jeg er ekstremt heldig. Min chef har også skældt mig ud. Han har spillet i 30 år uden milliongevinster – og så er jeg heldig efter nogle måneder. Jeg er jo et skarn, siger manden selv til Danske Spil.

Han var på vej på arbejde, da han lige ville tjekke sine afsluttede spil. Her stod der pludselig et spil med en gevinst og rigtige mange nuller. De blev talt igen og igen, inden manden ringede til en ven og måtte komme forbi.

Hjemme hos vennen fik vinderen fat i Kundecentret hos Danske Spil, der kunne bekræfte, at det var sandt, at han kunne skrive millionær på visitkortet.

– Så ringede jeg til min chef og sagde, at jeg tog en fridag dagen efter, fordi jeg havde vundet i Lotto. Han var meget forstående – og gav mig som bekendt en kærlig skideballe med på vejen, lyder det.

Det skal pengene bruges til

Efter en god middag på fin restaurant ville vennerne have været ude i nattelivet – havde det ikke været for coronavirus. Den heldige vinder er millionær nummer 3637 i Danmark, og han har ingen andre end sig selv at forkæle med gevinsten.

– Jeg skal nok have en ny seng og sofa. Og så vil jeg gerne til USA med drengene næste år. Nu har jeg jo råd til at leje en virkelig fed bil. Derudover vil jeg investere pengene, så de holder længe. Jeg skal ikke ud at forbruge, bare fordi jeg kan, lyder det.

Den nybagte millionær vil gerne være anonym i offentligheden, men har været meget åben om gevinsten overfor familie, kollegaer og venner. Mange vindere afholder sig fra dette, da de er bange for, at folk vil tage for givet, at man fremadrettet skal betale alt, når man er ude. Det er denne vinder dog ikke bekymret for.

– Jeg har allerede haft en god snak med mine venner om det, og de forventer selvfølgelig ikke, at jeg nu altid skal betale alt, hvad vi laver. Og jeg vil jo meget gerne give en flaske i ny og næ. Det skal bare være af lyst og ikke på forventning, forklarer han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu