Vandt kæmpe gevinst: Sådan skal de bruges

18. januar 2019 22:54 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

40.000 kroner hver uge i 40 uger - det var meldingen, der overraskede den glade vinder.

Vandt kæmpe gevinst: Sådan skal de bruges
Det er ikke alle, der kan være lige heldige. Foto: Scanpix

Du har sikkert fantasteret om, hvordan man skulle bruge sine penge, hvis man engang skulle være så heldig at vinde en af de store præmier i Lotto.

For en kvinde i 50’erne blev den drøm til virkelighed natten mellem torsdag og fredag i sidste uge. Kvinden stod midt i en flytning, mens hun pludselig kom i tanke om, at hun havde nogle lotto-kuponer, der skulle fornys online. Og her gik det op for kvinden, at hendes liv pludselig var som ændret for altid.

– Jeg kan godt lide selv at gøre det manuelt. Og når jeg så går ind der hver femte uge, kan jeg ikke dy mig for lige at skrabe sådan en online Diamant-Quick. Det er lidt mit lykke-lod. Da jeg første gang skrabede det for nogle år siden, vandt jeg 1000 kroner. Siden har jeg vundet masser af små gevinster, så jeg har altid holdt fast i netop det lod. Jeg købte først en og vandt 180 kroner. Dem brugte jeg så på to nye. Og så skal jeg da love for, at der var jackpot, lyder det fra den glade vinder, der ønsker at være anonym.

Og selvom det lyder helt fantastisk at vinde penge, så var kvinden lidt ærgerlig over, at hun ikke havde nogle at dele nyheden med, da klokken var tæt på midnat. For i de næste mange måneder, bør hun ikke bekymre sig om bankbogen.

Kvinden, som er single, vil igennem 40 måneder modtage 40.000 kroner – i alt 1.6 millioner kroner. Og de penge kommer på et rigtig belejligt tidspunkt.

Falder på et tørt sted

Det er ikke altid, at folk, der vinder i spil, ved, hvad pengene skal gå til med det samme, men for den kvindelige gambler, der kan se frem til en millionindtægt, der er planerne for de mange penge klar.

– Som sagt er jeg ved at flytte og skal købe en lejlighed, som jeg skal optage lån i. Så det er jo helt fantastisk, at jeg kan betale meget mere af om måneden, nu hvor jeg bor alene. På sigt får jeg færre udgifter, og jeg kan måske gå ned på halv tid eller blive pensioneret tidligere. Jeg skal nok også have en ny bil.

Men af mere eksotiske ønsker, så er der rejsemål, som kvinden drømmer om at se og opleve – og gerne med hendes datter og dennes kæreste. Hun håber nemlig, at komme til Hawaii, mens hun drømmer om så eksotiske steder som Galapagos, Sydafrika og Tanzania.

– Rejserne ligger nok lidt ude i fremtiden. Men indenfor de nærmeste måneder skal jeg bare have en shoppe-dag med min datter. Det glæder jeg mig helt vildt til, lyder det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu